Shop Mobile More Submit  Join Login
Your secret valentine by Grypwolf Your secret valentine by Grypwolf
Tumblr | Youtube | Livestream | Facebook

He he he heisan :iconmajmu: ;D en suinkaan ollut salakamusi ~ eipä oo toi h hetki päivä ihan viel mut mulla on olo et unohan tän postaamisen jos en sitä tee nyt.

For those feeling confused I took part in Berneri's secret valentine and got to draw for Majmu something of hers. I have to say that Nathan was kind interesting humanoid to draw and I kinda liked progress but I almost . First I had his eyes and hair showing but I FELT IT LOOKED BETTER LIKE THIS. I so sorry. let's hope she likes it.
when drawing this I thought about how Nathan could be protecting his "boyfriend" Joshua with a smile on his face.

art (c) Grypwolf 2014
Nathan Rae (c) Majmu Add a Comment:
 
:iconthecoaxer24:
thecoaxer24 Featured By Owner Mar 24, 2014
hothothothothot
Reply
:iconmajmu:
majmu Featured By Owner Feb 17, 2014  Hobbyist

*avaa openofficen*


Tästä se lähtee.


ENSINNÄKIN JEESUS KRISTUS MITÄ TÄÄLTÄ LÖYTYI


Sä oot varmaan suosittuna taiteilijana saanu suuren määrän kauniita ja pitkiä kommentteja, mutta mitä mä oon nähny niin ne on valtaosaksi semmosia ”amazing <333”-tyyppisiä. Siksi päätin KIRJOITTAA SULLE PITKÄN KOMMENTIN TÄSTÄ TAIDETEOKSESTA. Wow.


Ja koska en halua vaikuttaa puolueelliselta ja epäreilulta koska kirjoitan sulle pitemmän kommentin kuin muille, niin eiköhän se vuosien ahkera harjoittelu ja anatomian opiskelu tähän pisteeseen pääsemistä varten kuitenkin ansaitse vähän ylistystä.


Also berneri aikoo lukea tän kommentin ihan pärinöissään että moi vaan sulleki senkin pieni vihreä mies.


Okei, mistäs aloittaisin. Tämä teksti tulee nyt olemaan mun yritys sivistyneestä kirjotuksesta, vaikka se tuskin pysyy sellaisena pitkään 8D


Ensinnäkin sanon että vau, koska sä oot vaivautunut lukemaan mun kirjotukset tästä hahmosta koska PALJAAT JALAT. Varmaan siitä eniten oon innoissani, koska toi tunnelma mitä olit ajatellut desessä että hän suojelee Joshia hymy huulillaan sopii niin hyvin siihen, että hän on myös oma itsensä poikaystävänsä(??) seurassa eikä epäröi ottaa niitä kenkiä ja sukkia pois jalastaan. Ja juuri tuo että hänen hymynsä tässä ei nyt ole mikään hirvittävän leveä, enemmänkin rauhallisen hyväksyvä ja sellainen että hän mielellään suojelee toista, mutta unohtamatta sitä että ajatus jotain pahaa tapahtumisesta Joshille on liian vakava ollakseen hymyn aihe.

Hyväksyntä.

Nath tietää että on hänen tehtävänsä suojella Joshia kaikelta pahalta. Ja se on ok. u_u Se on velvollisuus jonka hän on valmis ottamaan vastaan ja kantamaan mukanaan.


Ja tuo sun tulkinta noista arvista on niin eeppinen *o* Ehkä liiankin eeppinen käsissä, en oo maininnu missään mut ne arvet on tullu ku se on pelannu stabhandia kavereidensa kanssa ja hän ei kyllä kovin suuria pitoisuuksia alkoholia voi lipittää ennen kuin kadottaa koordinaatiokykynsä tyystin >'D Mulla on joku kammo oikeiden 'taisteluarpien' tekemiseen hahmoille, yleensä ne on tullu jostain tosi tyhmästä syystä ja ne vaan näyttää coolilta 8D

Nuo hiukset on kans tosi hienot, varmaan sulla tulee jo aika luonnostaan tuollaiset haituvat kun koiria olet piirrellyt niin paljon. OvO


Tuo puna Nathanin poskilla näyttää niin luonnolliselta, ei siltä että hän punastelisi vaan siltä että veri pumppaa ja on elossa.


_SIIVET_ on niin upeat etten edes käsitä.


Oon kaverilta saanu vähän alkeisoppitunteja mitä siipiin tulee ja ymmärrän perusasiat (joita en kuitenkaan jaksanut korjata reffiin ;;;;;;;;; sulat väärinpäin isossa kuvassa 8D) ja voin sanoa aika varmana sanoistani että nuo siivet on ihan mielettömän upeat. Ja ne näyttää vielä kaiken lisäksi harakan siiviltä, jotka ne pitäisi ollakin ja joillaisena itse en niitä osaa piirtää.

Noi on niin mielettömät, jokainen sulka on täydellinen ja noi mustat varjot saa ne näyttämään tummilta, ne ei heijasta valoa paljoa ja on tommoset samettiset, ei niinkään kiiltävät. Se tuo siihen tätä tunnelmaa et tää ei oo mikään showoff tai tilannekuva niinkään kuin näkemys hahmon olemuksesta.


Ihana miten oot saanuki Nathanin näyttämään voimakkaalta siitä huolimatta että hän ei ole tuimailmeinen tai erityisen lihaksikas, vaan tuollainen... jäntevä? Itse ihminen on tosi kulmikas ja terävä hahmo, mutta siivet toimivat sitten kontrastina ja pehmentävät kuvaa. Se on sama kans noissa varjoissa ja valoissa, ihmisosa on aika terävästi varjostettu (toki myös koska valo on edessä) kun taas siivissä on enemmän tota pehmeyttä ja sulavuutta. Noi ylemmät kohat jossa on pieniä höyheniä on kans niin nätisti tehdyt että oksat pois. PERFETTO. Tykkään ihan sikana tuosta naamasta, koska suu ja nenä on jotain niin ihanaa tässä.


Tykkään kans aivan hirveesti siitä miten yksinkertainen toi tausta on, tehden Nathanista kiistattomasti koko kuvan keskikohdan ja idean. Itse hahmo on olennainen, ei se tilanne mihin hänet on heitetty tai missä hän on. Toi harmaus on tommonen ajaton, ja noi tummat blurrit (sulkia tai ihan vain random kohteita) tuo kuvaan voimaa. Ihan ku siipien räväytyksellä Nathan olis saanu kaiken lähellä olevan sinkoutumaan ilmaan. Ja se voima ei ole edes kovin tärkeä itse hahmolle, se vaan kulkee huomaamattomasti mukana ja on tavallaan itsestäänselvyys. Ja silti se voima on niin pehmeä, ei repivä vaan tuollainen voimakas tuulenpuuska.

Samoin nuo vaaleanpunertavat ja harmaat jutut tuossa siipien ympärille tekee tosta tosi dynaamisen omalla tavallaan ja tuo siihen juuri tuota tuulta noista siivistä. Toi vaalenpunertava sävytys siipien ulkopinnassa on taas jotain ihan käsittämätöntä, koska mä en pysty selittämään miksi se toimii mutta se toimii ja HYVIN. Kai se tuo siihen niin paljon ulottuvuutta että ei näyttäisi kuva noin hyvältä ilman!


Kädet näyttää niin hyvältä, varsinkin ihastelen noita sormia ja rystysiä. Ne on kulmikkaat, käytetyt kädet jotka tietää mitä ne tekee. Jalatkin näyttää siltä että ne ei vaan oo nätit vaan että niitä käytetäänkin. Ne on kulmikkaat ja voimakkaat. Anatomia 10+.


Ja tää punainen liina on aika usein sun kuvissas mukana, enkä oo kauheesti ees kyseenalaistanu sen olemassaoloa. Se vaan on siellä ja näyttää hyvältä. Se kans tuo kuvaan aina jotain lisää, tässäkin Nathanin käsi on nyrkissä sen ympärillä niin voimakkaan näköisesti että se muuttaa tosi paljon koko kuvan ilmettä. Ja kans toi miten se lepattaa noin tuulen vietävänä lisää kans sitä dynaamisuutta ihan hirveesti! Ton liinan lähestyvä blurriefekti on kans aivan mahtava. Also, heh heh, punainen sattuu olemaan lempivärini vallan.


Jahas, joko minä kävin koko kuvan läpi? Tekstuurikin on niin kiva kun on tuommoinen hiekkapölyinen, suuri rakkauteni hiekka <3


Kiitos hirveästi tästä kuvasta! Berneri tosiaan tuli heti tökkimään mua kepillä skypen kautta kun postasit tän, ja sit se nautiskeli (parin muun kanssa...........) kovasti mun reaktiosta 8D Sattumalta olin roolipelaamassa Nathanilla juuri sillä hetkellä kun tuo yksi tunki linkkiä ja tuli kyllä pieni paussi kirjoittamiseen kun tämän näin. Piti päristä vähän aikaa ennen kuin pystyin keskittymään taas!


Olet mukava ja mielettömän taitava taiteilija, ja susta kertoo tosi paljon et osallistut tällasiin artinvaihtoihin ihan täysin osana porukkaa! `v´ Ei ylimielisyyttä tai mitään, ihanaa kun tällaiset kuuluisammatkin piirtäjät eivät epäröi piirtää toiselle, hieman vähemmän piirtäneelle henkilölle näin kaunista arttia!


Hyvää myöhäistä ystävänpäivää Grypwolf! `U´


jessu ja pudda minua auttakoon TÄMÄ KOMMENTTI ON PITKÄ

Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 18, 2014  Professional Digital Artist
Tykkäsin kyllä erityisesti tän kuvan tekemisestä kun olen sitämieltä et kaipaan harjoitusta ihmisiin ja sitähän ei saa jos ei piirrä niit ;D
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 18, 2014  Professional Digital Artist
Sanotaampa nyt ekaksi tämmönen nolo juttu kun että:

mä epäonnistuin nostamaan kuppia pöydältä koska näin tän sun kommenttisi ja musta oli jotenkin huvittava alkaa lukea tätä samaan aikaan kun kahvi roiskeet viilenee poskilla.
MUTTA TUOTA NIIN. Mähän en kyllä enää edes odottanut saavani mitään palautetta tähän ( mikä nyt olisi ollut aika OK koska kuulun bernuskalta jo etukäteen että pidit)
ja sitten tämmönen pommitetaan Inboxiini. Holy mother of jsabdhjabnxjhasbdhsj.

Piti lukiessa ihan kokoajan scrollaa ylemmäs ja tarkastaa et oonko miten piirtänyt ja mitä XD
TÄRKIÄÄ ON ET PIDIT. Ja voin vain kuvitella reaktiosi. Mikään ei ole niin mukavaa kun tehdä joku onnelliseksi yksinkertaisella teolla ja sehän näissä Bernerin artinjakamiskilvoissa kai idea onkin. Hyvä jos onnistuin. Hienoa itseasiassa.
:heart: Vieläpä myöhäistä ystävänpäivää itsellesikin :heart:

Ja kylläpä ittelläkin keskeytyy yleensä mikä tahansa tekeminen jos huomaan et oon saanut kuvan joltakulta. Oli kuka hyvänsä <3
Reply
:iconmajmu:
majmu Featured By Owner Feb 19, 2014  Hobbyist
HEH hyvä että pidit kommentistani! 8D En koskaan jätä kommentoimatta artteihin jotka on mulle tehty, mut joskus vain kestää vähän ennen kuin saan sanat kerättyä sellaiseksi sopivaksi nipuksi ´v`
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 20, 2014  Professional Digital Artist
:heart:
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Feb 17, 2014  Student General Artist
JESSU JA BUDDA also en myönnä mitään. 8))))))) *kierii onnellisena tiehensä*
Reply
:iconmajmu:
majmu Featured By Owner Feb 17, 2014  Hobbyist
hämmennät maailmaa kun vastaat tähän kommenttiin kuusi minuuttia sen jälkeen ku se on postattu 8DDDDDDDDDd
Reply
:iconronnythedisaster:
RonnyTheDisaster Featured By Owner Feb 7, 2014  Hobbyist
amazing work with the wings, so detailed~ and you know how to draw pretty good anatomy~ i'm so amazed that u can draw animals and people, just makes me a bit jealous Llama Emoji-56 (Hiding) [V3] 
Reply
:iconagelenawolf:
Agelenawolf Featured By Owner Feb 7, 2014  Hobbyist Digital Artist
Just amazing ♥
Reply
:icontomytieneblas74:
tomytieneblas74 Featured By Owner Feb 6, 2014  Hobbyist General Artist
Love the detail on his wings ! :clap:
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 6, 2014  Professional Digital Artist
! thanks!
Reply
:icontomytieneblas74:
tomytieneblas74 Featured By Owner Feb 13, 2014  Hobbyist General Artist
Sure !
Reply
:iconkimbanp:
KimbanP Featured By Owner Feb 5, 2014
love it!
Reply
:iconsilverokami666:
SilverOkami666 Featured By Owner Feb 5, 2014  Hobbyist General Artist
Amazing!
Reply
:iconjuudis:
Juudis Featured By Owner Feb 5, 2014  Hobbyist Digital Artist
*-* holy shit miten upea !
Siis wäyh asento ja kaikki on niin unnistuneita ja hulluna ihastelen tuota kättä ja kasvoja jaja siivet! ♥ en pääse noiden siipien yli.
Tähän sopii niin hyvin ettei sen koko naamaa näy, tulee sellanen jännäkiva tunnelma ♥
wow, niin täydellinen ;;
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
pii kivaa et pidät ^3^
Reply
:iconredvsbluefan:
RedvsBlueFan Featured By Owner Feb 4, 2014  Hobbyist General Artist
His wings remind me of the "Wings of Freedom" in AoT
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
I am so sad to hear this.
Reply
:iconredvsbluefan:
RedvsBlueFan Featured By Owner Feb 5, 2014  Hobbyist General Artist
? what do you mean?
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
It means that I feel sad when people comment with "this reminds me of".

U_U
Reply
:iconredvsbluefan:
RedvsBlueFan Featured By Owner Feb 6, 2014  Hobbyist General Artist
oh....well I didnt mean it as an insult I meant it as a complement :C
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 7, 2014  Professional Digital Artist
I like AoT very much btw. Great series.
Reply
:iconredvsbluefan:
RedvsBlueFan Featured By Owner Feb 7, 2014  Hobbyist General Artist
Ah well srry and (Yeah I love AoT X3 )
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 7, 2014  Professional Digital Artist
I know you didin't mean it like that.
It is just certainly irksome to always have to see/read everything being needlessly compared to something.
Reply
:iconmysteriousjayfeather:
MysteriousJayfeather Featured By Owner Feb 4, 2014
OhYus! I love wings!
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
wings <3
Reply
:iconyellowsmoke321:
yellowsmoke321 Featured By Owner Feb 4, 2014  Hobbyist Traditional Artist
pretty motion blur, action, n flow

excellent wings
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
thanks!
Reply
:iconcomet-117:
Comet-117 Featured By Owner Feb 4, 2014   Digital Artist
Dear god
The wings are fantastic 83
I like the partial view of the face and the ribbon too :la:
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
;__; Thanks ;__;
Reply
:iconcomet-117:
Comet-117 Featured By Owner Feb 5, 2014   Digital Artist
You are most welcome dear Gryp ^w^
Reply
:iconowlfeather25:
Owlfeather25 Featured By Owner Feb 4, 2014
wow Gry!
You have draw the wings so fantastic! and the lighteffects are so mega. Oh i like the foots :'D
LOve It! <3
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
<3 Thanks so much <3
Reply
:iconlightning-dawn:
Lightning-Dawn Featured By Owner Feb 4, 2014  Hobbyist General Artist
really nice done, i love the pose and, omg this wings ;__;
and i like how you draw humans.... 
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
Thanks ;__;
Reply
:iconlightning-dawn:
Lightning-Dawn Featured By Owner Feb 5, 2014  Hobbyist General Artist
I wonder why you are not died :'D

i mean.....wings.... i always have problem with them....they would kill me!

and I'm sorry that i didn't comment your last pictures ._. 


Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
... it is not required to comment my works :'D I don't expect people to comment on them.
Reply
:iconlightning-dawn:
Lightning-Dawn Featured By Owner Feb 5, 2014  Hobbyist General Artist
i know i must not comment you....but you really deserve it,I mean it!


Reply
:icona04tbaba:
a04tbaba Featured By Owner Feb 4, 2014  Hobbyist Digital Artist
So cool :)
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
! thanks!
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Feb 4, 2014  Student General Artist
Sain kunnian olla paikalla kun majmu näki tämän ja se sai sellasen slaagin että 5/5 :-------D
Aivan upeaa jälkeä, rakastan tätä asetelmaa, ja noi siivet on tosi huikeet! *-*
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
>8333

Mä luulen ja toivon että positiivisessa mielellä hän slagin sai kuitenkin. INTERESTING <3
Ja kiitos kiitos. ;D siipiä taisi ollakkin kaikista mukavin tehdä. Hauskaa jos se näkyy!
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Feb 5, 2014  Student General Artist
NO KYLLÄ. OvO Se oli hienoa seurattavaa sivusta. ♥

Ja ahh, minusta kyllä ainakin näkyy. *-*
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 5, 2014  Professional Digital Artist
Olisinpa itse ollut paikalla ;D mikään ei ole niin kiva kun se et tekee jonkun onnelliseksi kuvalla :3

yksinkertainen teko.
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Feb 5, 2014  Student General Artist
Mullakin sain skypen kautta valitettavasti, mutta siitä sai jo aika hyvin ajatuksesta kiinni. 8DDD

Tosin nään majmun ylihuomenna joten kiusaan sitä aiheesta koko viikonlopun. 8>
Reply
:iconoblacksilentmelodyo:
OBlackSilentMelodyO Featured By Owner Feb 4, 2014  Hobbyist
I REALLY like the wings ^-^
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner Feb 4, 2014  Professional Digital Artist
aww
Reply
:iconoblacksilentmelodyo:
OBlackSilentMelodyO Featured By Owner Feb 4, 2014  Hobbyist
Hug Heart 
Reply
:iconcitycreek:
Citycreek Featured By Owner Feb 4, 2014  Hobbyist Digital Artist
Dem wings are sexy, I cannot draw wings to save my life. *-*
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
February 4, 2014
Image Size
686 KB
Resolution
1200×732
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
12,197
Favourites
1,324 (who?)
Comments
59
Downloads
89
×